Dentalni turizam

Hrvatska je danas iznimno atraktivna destinacija za putovanje i zdravstveni turizam. S visokom kvalitetom stomatoloških usluga i dobrim cijenama, Hrvatska je prepoznata kao poželjna destinacija za profesionalne i specijalizirane stomatološke tretmane.

Ordinacija dentalne medicine “Dr. Joso Nikšić” osnovana je 1991 godine.

Kroz dugogodišnju praksu i stalno stručno usavršavanje u mogućnosti smo pružiti suvremene stomatološke usluge, koristeći najsuvremenije materijale i opremu.

Područja kojim se bavimo su:

Preventiva – Bolje spriječiti nego lječiti. U najranijoj dobi trebamo voditi brigu o našim zubima. Zdravi mlječni zubi omogućuju pravilan rast i razvoj čeljusti, a samim tim i izostanak raznih nepravilnosti. U kasnijoj dobi liječenje ovih nepravilnosti je dugotrajan i skup proces. Zubi imaju značajnu ulogu u formiranju glasova, pa su govorne mane često posljedica bolesnih zubi ili nedostatka zubi.

Konzervativa – Ako nismo uspjeli sačuvati zube da budu zdravi, treba ih što prije početi liječiti, što podrazumijeva postavljanje ispuna, koji se rade od najsuvremenijih estetskih materijala. Prije nego se odlučimo neki zub izvaditi, valja ga pokušati izliječiti. Ordinacija pruža usluge čišćenja korjenskih kanala i punjenja.

Parodontologija – Zub nije usađen u kost, nego ima svoj potporni aparat koji ga drži u kosti, a zove se parodont. Ako parodont oboli, zub se počinje klimati i često ga moramo izvaditi. No ako već dođe do oboljenja i degeneracije parodonta, koje se zove parodontoza, postoji niz parodontološko-kirurških zahvata kojim se može izliječiti ili zaustaviti napredovanje ove bolesti.

Protetika – Pojedinačan, višestruki ili kompletan gubitak zubi zahtjeva njihov nadomjestak zbog uspostave estetske, žvačne i govorne funkcije. To se može postići izradom mobilnih ili fiksnih protetskih nadomjestaka ili kombinacijom jednih i drugih. U našoj svakodnevnoj praksi koristimo najsuvremenije materijale i tehnike kao npr. metalkeramičke krune i mostove, cirkon keramičke krune i mostove, proteze s metalnom bazom, wironit proteze, itd.

Implantologija – Nadomjestak jednog ili više zubi koje nose implantati. Nije potrebno brusiti zdrave zube. Kod situacija potpune bezubosti implantati mogu biti nosači raznih protetskih konstrukcija, pogotovo gdje je došlo do velikog gubitka kostiju. Kirurškim zahvatima možemo poboljšati koštanu podlogu za implantat dodavanjem umjetne kosti.

Nudimo dentalni turistički paket koji uključuje profesionalni stomatološki tretman po posebnim cijenama i smještaj u prekrasnom Velaris resortu – Hotelu Amor 4*. Uživajte u svom odmoru, opustite se u Amor Wellness Spa centru i vratite se kući s novim, zdravim i predivnim osmijehom.

Želite li personaliziranu ponudu?

Unesite osnovne podatke u polja ispod, a mi ćemo vam unutar 24 sata dostaviti personaliziranu ponudu s aktualnim popustima.