Eko uzgoj povrća

U Velaris Holiday Village sve je prirodno. Kad odaberete Velaris za vaš dom daleko od doma, opustit ćete vaše tijelo i dušu okruženi našim prekrasnim mediteranskim vrtovima, punim lokalnog zelenila i cvijeća.

Velaris će vam ponuditi ne samo okoliš koji iscjeljuje, već i zdravu prirodno uzgojenu hranu. Naime, hotel uzgaja vlastito povrće na svojim poljima, te ih donosi izravno na vaš stol za ručavanje.

 

Domaći proizvodi

 

Velaris je vlasnik maslinika s više od 4.500 stabala maslina. Svake godine pravimo vlastito hladno prešano ekstra djevičansko maslinovo ulje koje je dobitnik zlatne medalje, a koje naš Chef koristi za pripremu izvrsnih jela.

Imamo još jednu posebnu poslasticu za vas – mi pravimo domaće proizvode kao što su voćni džemovi i pečemo vlastiti kruh, peciva i kolače. Ne samo da naše džemove i maslinovo ulje poslužujemo u hotelskom restoranu, već ih i prodajemo gostima hotela u u našoj suvenirnici ili na recepciji hotela.

Možete kupiti ekstra djevičansko maslinovo ulje i domaće voćne džemove spravljene prema receptu našeg glavnog Chefa kuhinje (džem od smokava, šljiva, mandarina i grejpa), te sušenu lavandu ubranu u Velaris vrtovima.

Želite li personaliziranu ponudu?

Unesite osnovne podatke u polja ispod, a mi ćemo vam unutar 24 sata dostaviti personaliziranu ponudu s aktualnim popustima.