Gastronomski doživljaj

U Velarisu nudimo polupansion i noćenje s doručkom. Možete očekivati veliki i uvijek promjenjiv odabir jela koja su svježa i pripremljena s povrćem s našeg vlastitiog poljoprivrednog imanja koje se nalazi u blizini. Naši vlastiti proizvodi omogućavaju nam da koristimo proizvode s integritetom, okusom i dušom, i uključimo te sezonske blagodati u naš dnevni jelovnik. Rezultati su iskreni i jednostavni, te odaju počast tradicionalnoj bračkoj mediteranskoj kuhinji.

Doručak je dostupan od 7:30 do 10 sati, a riječ je o potpunom kuhanom doručku koji uključuje jaja pripremljena na razne načine, kobasice, palačinke, domaći kruh, peciva, džemove, voće, jogurte, žitarice i raznovrstan izbor hladnih narezaka i sira.

Večera je dostupna od 19 do 21 sati i nudi ekstravagantan niz domaćih i međunarodnih jela, s velikim izborom mesa, ribe i jela inspiriranih dalmatinskim načinom pripreme. Naše salate i povrtna jela svakodnevno se pripremaju od povrća ubranog u našim vrtovima kako bi bila potpuno svježa. Kao i naš doručak, i večera nudi veliki izbor hladnih mesa, sireva i voća. Svježe pizze u talijanskom stilu pripremaju se tijekom cijele večeri. Za desert nudimo voćne salate, sladoled, mousse, te najmanje tri različite vrste hrvatskih kolača. Uz sve to redovno nudimo i sezinske slastice pripremljene od sezonskog voća uzgojenog u našim voćnjacima u naselju i izvan njega.

Restoran na plaži – u vrijeme ručka možete odabrati gotova pripremljena jela, priloge, salate i fast-food jela (jedenje u restoranu na plaži moguće je uz dodatnu naknadu)

Želite li personaliziranu ponudu?

Unesite osnovne podatke u polja ispod, a mi ćemo vam unutar 24 sata dostaviti personaliziranu ponudu s aktualnim popustima.