Sportovi i ronjenje

Velaris Holiday Village organizira aerobik u vodi u svom bazenu 5 dana u tjednu, na raspolaganju vam je dječje igralište u naselju, te brojni sportovi (tenis, teretana, košarka, škola ronjenja, iznajmljivanje bicikala) i sportovi na plaži (skijanje na vodi, razni sportovi na vodi).

 

Sportske aktivnosti

 

Turističko naselje Velaris nalazi se na idealnoj lokaciji. Možete se opustiti na obližnjoj plaži ili igrati košarku, stolni tenis i boćati, uživati u fitnessu – sve ove usluge besplatno su vam na raspolaganju u naselju. Teniski teren s podlogom od gline možete koristiti tijekom cijele godine, a tenis opremu nudimo besplatno, bez dodatne naknade. Uz nadoplatu možete polaziti školu ronjenja u naselju, Ili na obližnjoj plaži uživati u skijanju na vodi, raznim sportovima na vodi (kajak, surfanje, jedrenje, jet skijanje, skijanje na vodi), unajmiti skuter, bicikl ili plovilo, uživati u lokalnim speed boat izletima. Otok Brač nudi i brojne planinarske staze, penjanje po stijenama i brdski biciklizam.

Želite li personaliziranu ponudu?

Unesite osnovne podatke u polja ispod, a mi ćemo vam unutar 24 sata dostaviti personaliziranu ponudu s aktualnim popustima.